tirsdag 28. april 2009

AWARD

Jeg har fått award fra Grethe. Tusen takk :-)
Med awarden følger denne teksten:
Denne bloggen investerer i og tror på NÆRHET - nærhet i rom, tid og forhold. Disse bloggerne er usedvanlige, sjarmerende og søte, og formålet er å finne og være venner. De er ikke opptatt av utmerkelser og selvhevdelse. Vårt håp er at når båndene på disse utmerkelser er kuttet, vil enda flere vennskap ha forplantet seg. Vær vennlig å gi litt ekstra oppmerksomhet til disse!

EVENTYR TEPPET

Jobber meg fremover på eventyr teppet. Er ferdig med første motivet, " Det var en gang". Holder nå på med " Rødhette og ulven". På vent ligger " Den standhaftige tinnsoldat".
Syns dette er ett veldig spennende prosjekt. Skal legge ut mer, ettersom jeg blir ferdig og teppet vokser:-)
Ha en strålende dag:-)

CREME DE LA CREME - give away

Ragnhild har noen flotte bilder, hun deler ut:-) Besøk bloggen og se....

søndag 26. april 2009

BARNA PÅ GARDEN


Her er dei tre fantastiske, flotte barna våre. Alle trives med og bu på ein gard.

Eldstemann går på videregående. Han produserer ved, som berre det. Han er interessert i alt som har med gårdsarbeid og gjere og hjelper gjerne til. Han har laurdagsjobb på Byggern. Han liker og gå på hjortejakt, spele innebandy og styre med hest. Han er og med i 4H.

Eldste jente er aktiv i fotball og 4H. Ho er ei blid og koselig jente. Ho går på ungdomsskulen, og trives veldig godt der, med mange, gode venner.

Den minste jenta går på barneskulen. Ho er med på svømming, ski og fotball. Ho stortrives også i fjøsen med både ku, hest og sau. Til hausten har ho lyst og begynne med skiskyting. Er ei blid og trivelig jente, med mange gode ideear:-) Glad i dere:-) Klemz fra Mamma :-)

PÅ TUR - MED BARNAS TURLAG

Søndag 29. Mars, var det tur med Barnas Turlag på Harpefossen. Vi gikk på langrennsski ca. 2 km innover mot Brekka. Der slo vi "leir". Der ble det laget "orgeltramp" og fyrt opp bål. Sola skein og det var god stemning. Turbo fikk kjøre både rattkjelke og være med på skitur. Til og med lage snømann fikk han være med på :-) En kjempeflott tur:-) Stempel i panna, ble det på Marie :-)

PÅSKEN 2009


Påska 2009 gikk med til masse familie kos, hjemme og på hytta til svigerforeldrene mine. Hadde faktisk fri 6 dager i strekk. Herlig:-)
Mye god mat og drikke, tur på ski, grilling av pølser på bål, appelsiner i massevis, kvikk lunsjen på plass, en god bok..... og alt som hører med:-). Herlige påsketid........ :-):-)

ANDERS - 40 År

Min kjære mann ble 40 år 5. April. Vi feiret dagen med gode venner Skjærtorsdag. På menyen var Timian-kyllinggryte med ris og foccaciabrød. Masse kaker til dessert. Det var en kjempekoselig kveld.

LENGE SIDEN SIST

Ja, no er det lenge siden eg har blogga, men grunnen er at pc har vore på reperasjon. Men no, er eg igang igjen :-)

Nå er det bare ... igjen til jul