onsdag 2. september 2009

SOMMAREN ER OVER, MEN MINNENE .........

Sommeren har bestått av ferie, kos, avslapping og nytelse... Vi har vært på Gol, i Oslo, Halden, Strømstad og Røyken.
På det første bildet ser dere mannen min og våre 2 døtre utenfor slottet.
Marie og " Labb". Dette bildet vant jeg 2 digitale kameraer, under årets Goldagen. Det var juryens favorittbilde og Folkets favorittbilde. Slett ikke verst ;-)
Allsang på Grensen. Var kjempekoselig og være der. God stemning, hele tiden. Men det var laaaaang kø, for og komme inn. Men, det var verdt ;-)
Operahuset i Oslo. Utrolig flott:-)

Her ser dere "go- jentene" mine, slappe av under paraplyen. Været i sommer, kunne vært bedre... Men det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær......
Så ser dere min eldste datter på toppen av " Nøse", med utsikt mot Grønlien.
Så er jeg og jentene på toppen av operahuset i Oslo.
Også har vi vårt og badet på HallingstampenGol Campingsenter. Ett fantastisk badeanlegg, med reine syden stemningen, når det er fint vær:-)

Her er fantastiske Grønlien. Det er langstølen, med flotte muligheter for en fjelltur. Fin utsikt fra "støls-bue". Her er ikkje strøm og det er ute-do.. Skikkelig sjarmerande og deilig og være der .... ;-)


Det øverste bildet viser kor fantastisk flott det er og være på stølen. Fyr i peisen om kvelden. Veldig koselig :-) Når vi kom heim, var katten iallfall glad. Han hadde nok savna ho som koser med den mange gonger for dag. Og når vi kom heim, måtte dei teste den nye henge-køya ;-) Vi var også med Barnas Turlag på tur til Villevatnet. Der var det muligheter for å fiske og padle kano, og det måtte jo prøves :-)

Alt i alt har det vore ein kjempeflott sommer for både store og små. Men skulle vi ønske oss noko anneledes til neste år, så vil vi sjå sola litt meir sommaren 2010 ;-)

Ingen kommentarer:

Nå er det bare ... igjen til jul