GOURMETKYLLING
4 porsjoner
1 Hel Gourmetkylling
4 Hvitløkfedd, hakket
1 dl Persille, hakket
1 Sitron, revet skall og saft
4 ss Olje
Salt og Pepper
20 Cherrytomater på stilk
4 posjoner Ris
1 pose Bretagnesaus
1. Bland sammen hvitløk, persille, sitron og olje.(Gremolata). Del kyllingen på midten og ha den i en ildfast form.
Gni gremolata godt inn i kyllingen og krydre med salt og pepper.
2. Stek kyllingen midt i ovnen på 185 grader i ca 35 minutter. Stek tomatene sammen med kyllingen de siste 10 minuttene. La kyllingen hvile, før du skjærer i den.
3. Kok risen som anvist på pakken. Lag sausen som anvist på pakken. Del kyllingen i porsjonsbiter og server med ris, tomater og saus..
Vi tok en annen vri og lagde med wokgrønnsaker og saltede pinjekjerner..
...........................................................Mmm.Deilig.....................................................
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar